Västernorrland wandelgids

€ 16,95 – ISBN 9789078194064

Over Västernorrland, Zweden

Västernorrland ligt aan de rand van Europa’s laatste wildernis; aan de noordkant begint Lapland, aan de westkant ligt Jämtland met de bergrug die Zweden scheidt van Noorwegen.
Västernorrland biedt uitgestrekte natuur, waar je uren doorheen kunt lopen zonder een mens tegen te komen. Ongerepte bossen en veengebieden, met kristalheldere meren waar je zo in zou willen springen. Machtige rivieren die van west naar oost door het landschap snijden.

Maar ook met gezellige steden en dorpjes, met mooie, houten huizen. En een wonderschone kustlijn, die in 2000 door de UNESCO op de werelderfgoedlijst is geplaatst. In de ijstijd is het land hier omlaag gedrukt en daarna weer opgeveerd. Daardoor is een grillig en glooiend landschap ontstaan, dat je nergens anders ter wereld zult vinden.

Wandelgids in de pers

Een aanrader! Ik heb inmiddels meerdere gidsen van deze auteurs gelezen en gebruikt en ben steeds weer positief verrast over zowel hun keuze van routes als het praktische ontwerp van de gidsen. Ze zijn to-the-point, makkelijk open te slaan, duidelijk geschreven en heerlijk afwisselend.
www.hiking-site.nl

Bestel een wandelgids

Wil je de wandelgids ga dan naar onze webshop. Je ontvangt een bevestiging en we laten weten wanneer je de gids ontvangt (meestal binnen 1 a 2 werkdagen).

vaster-image2

Updates

Bekijk hier de laatste routewijzigingen.

Voorbeeldwandeling

Om een indruk te krijgen van de wandelingen en de wijze waarop ze beschreven zijn kun je hier 1 wandeling downloaden.

Waar zijn de wandelingen?

Klik hier voor een overzicht van de wandellocaties in Västernorrland.