€ 16,95 – ISBN 9789078194118

Over Mallorca

Kun je genieten van natuurschoon, rust, ruimte en al die andere dingen die het wandelen zo aangenaam maken op een eiland dat jaarlijks wordt bezocht door meer dan tien miljoen mensen? Het antwoord in het geval van Mallorca is een hartgrondig ‘ja!’.

Waar het massatoerisme vooral zijn sporen heeft nagelaten in de badplaatsen aan de zuidkant, tref je in het noordwesten een landschap aan dat rust en authentieke charme uitstraalt. In het ongenaakbare landschap van de Serra de Tramutana, de bergketen, konden landbouwers beperkt hun werk doen, door terrassen te bouwen langs de hellingen. Het heeft geresulteerd in een uniek landschap dat in juni 2011 is bijgeschreven op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Wandelen is de beste manier om te ervaren wat Mallorca allemaal te bieden heeft!

Wandelgids in de pers

Hikingsite: De formule van de wandelgidsen van auteurs Paul van Bodengraven en Marco Barten is inmiddels bekend: na een introductie met alle relevante informatie over de bestemming volgen de routebeschrijvingen. Elk voorzien van overzichtelijke praktische informatie, een inleiding met uitleg waarom de route de moeite waard is, een eenvoudig overzichtskaartje en naast de eigenlijke beschrijving enkele mooie foto’s. Kortom: alle informatie die je in een goede wandelgids mag verwachten.

Bestel een wandelgids

Wil je de wandelgids, zonder bijkomende kosten, thuisgestuurd krijgen, ga dan naar onze webshop. Je ontvangt een bevestiging en we laten weten wanneer je de gids ontvangt (meestal binnen 1 a 2 werkdagen).

mallorca-image2

Updates Mallorca

Bekijk hier de laatste routewijzigingen.

Voorbeeldwandeling

Om een indruk te krijgen van de wandelingen en de wijze waarop ze beschreven zijn kun je hier 1 wandeling downloaden.

Waar zijn de wandelingen?

Klik hier voor een overzicht van de wandellocaties op Mallorca.