€ 15,95 – ISBN 9789078194064

Updates Västernorrland

Hier vind je ervaringen van andere wandelaars en eventuele routeaanpassingen.

Laatst bijgewerkt: april 2019

Wandeling 1

Melding ontvangen dart de route zo slecht onderhouden is dat hij op meerdere plaatsen overgroeid en slecht begaanbaar is. We adviseren je om een andere route uit te zoeken.

Wandeling 2

Opmerking van wandelaars ontvangen dat het na GPS 3 lastig is om de route naar Glon te vinden. Er is niet echt een duidelijk pad, je zult zelf je weg moeten zoeken over de rotsen en keien.

Wandeling 13

Opmerking van wanelaars ontvangen dat na GPS 2 een bosbouwweg is aangelegd, waardoor niet langer duidelijk is hoe je verder moet. Wellicht biedt de GPS-track voldoende houvast.

Klik hier om de track te downloaden.

Wandeling 14

Pagina 74, GPS4: de wegwijzer is nu blauw

Pagina 74:  voorbij GPS 5 wordt een nieuw bungalowpark ontwikkeld. Er zijn daarom een aantal nieuwe wegen. Door steeds links aan te houden kom je op de steenslagweg naar GPS 6.

Pagina 75: GPS6, de wegwijzer is weg.

Wandeling 16

Pagina 82, 1e regel: De aanlegplaats van de boot is verplaatst. Je moet nu vanaf de aanlegplaats linksaf. Volg de straat door het dorp tot je rechtsaf kunt bij de wegwijzer met blauwe bordjes, richting Kvarnsjön. Dat is dus ruim voor café Masan.

Wandeling 17

Pagina 84:  foutje in coördinaten van GPS3. Dit moet zijn E 17.37.291.

Wandeling 20

Pagina 99, regel 7: “Het pad slingert door het bos, volg steeds de oranje markering.” Dit stuk bos is gekapt (zie bijgaande foto). De oranje markering is nog wel duidelijke zichtbaar op de boomstompen.

update vasternorrland wandeling 20

Wandeling 21

Melding ontvangen dat pad vanaf GPS6 naar beneden slecht begaanbaar is door werkzaamheden in het bos en omgevallen bomen.