€ 14,95 – ISBN 9789078194231

Updates Samos

Hier vind je ervaringen van andere wandelaars en eventuele routeaanpassingen.
Laatst bijgewerkt: oktober 2021

Wandeling 4

Pagina 27 Waarom: Voor alle duidelijkheid: je kunt de waterval aleen zien als je ook gaat zwemmen, anders zie je alleen een stuk van de kloof.
De wandeling, pag 28, regel 7: Ter verduidelijking: Het smalle pad omhoog is niet heel goed zichtbaar. Het ligt min of meer tegenover de lange trap omhoog, aan de andere kant van het water.

Wandeling 6

Algemeen: Je kunt heerlijk zwemmen bij het strand aan het begin/eindpunt. Maar houd er wel rekening dat er daar een koraalbank in zee ligt voor de kust.Voorzichtig dus, zowel voor je eigen gezondheid als voor het koraal.
​​​​​​​
Melding ontvangen dat de taverna bij GPS6 helaas permanent gesloten is.

Wandeling 11

Pagina 58 De wandeling, regel 4: ’40 meter verderop ga je op een splitsing rechtsaf’. Daar staat nu een bordje richting ‘Lekka”. daar moet je niet heen. Nog iets verder doorlopen en dan rechtsaf, de bordjes richting ‘Kosmadei’ volgen.

Wandeling 12

De in de beschrijving genoemde rode markering ontbreekt op een aantal plaatsen. Ook is de oversteek van het riviertje lastig, omdat die in het voorjaar veel meer water afvoert. We adviseren je om deze route alleen te doen als je ook de beschikking hebt over de GPS-tracks (kun je bij ons opvragen).

Wandeling 15

Algemeen: in Kalithea vind je inmiddels ook een taverna!