Updates Menorca

Hier vind je ervaringen van andere wandelaars en eventuele routeaanpassingen op Menorca.
Laatst bijgewerkt: maart 2024

Wandeling 1

Bericht ontvangen dat het pad bij GPS2 helemaal is dichtgegroeid en onbegaanbaar is. Het blijft wel de moeite waard om vanaf Cala Morell een stuk van de Cami des Cavalls te lopen, om te genieten van de bijzonder mooie kust hier.

Wandeling 2

Pag 20, regel 7: restaurant bar Sol Naciente heet nu Villa Alba. De zaak staat te koop, dus kan in de toekomst nog een andere naam krijgen.

Wandeling 4

Pag 28, regel 3: ‘De weg buigt met een bocht naar links omhoog’ moet zijn: De weg buigt met een bocht naar rechts omhoog.
Een deel van de steenslagwegen is inmiddels verhard met asfalt, maar dat heeft geen invloed op de route.

Wandeling 5

Pag. 33, regel 6: ‘Zo’n 150 meter daarna ga je naar links, door de hekken richting de boerderij Son Xuriguer Vell.’. Melding ontvangen dat deze doorgang is afgesloten, met sloten en verbodsborden. ‘Geen doorkomen aan !’ Wellicht handiger om een andere wandeling te kiezen.

Wandeling 7

Melding ontvangen dat de eigenaar van Rouma Nou een verbodsbord op het toegangshek heeft geplaatst. Daardoor is het niet langer mogelijk om deze wandeling te maken. We adviseren je om uit te wijken naar een van de andere routes.

​Wandeling 13

Op meerdere plaatsen zijn wegasfsluitingen neergezet. Sommige stukken zijn uitsluitend op maandag toegankelijk. We adviseren je om een andere route te kiezen,

Wandeling 15

De weg tussen GPS1 en GPS2 was eerst grotendeels steenslag maar is inmiddels geasfalteerd.