me

€ 16,95 – ISBN 9789078194163

Updates Dalsland

Laatste update: juli 2024

Algemeen: Openbaar Vervoer Dalsland

Tip van een wandelaar: Als je in Dalsland van het Openbaar Vervoer gebruik maakt om bij de startpunten van de wandelingen te komen, kun je gebruik maken van de app van Västtrafik “Reseplaneraren”. Heel accuraat en overzichtelijk. Je kan in de bussen alleen met je kaart betalen, niet contant. Västtrafik heeft een aparte app voor het kopen van kaartjes: “ToGo”.

Wandeling 9

Er naar toe, pag 47: Wie met het OV reist. Als je vanaf Mellerud station naar het startpunt wandelt, is de route 1,3 km langer.
De wandeling, pag. 48, GPS3: Motell Linderud bestaat niet meer. Er tegenover (in het voormalige benzinestation) zit nu café/restaurant ‘Country Thyme’. Hier is overigens ook een bushalte.

Wandeling 18

De wandeling, pag. 88, tussen GPS3 en 4: melding ontvangen dat de markering niet goed zichtbaar meer is. Gelukkig staan er ook steenmannetjes die goed te volgen zijn.
De wandeling, pag. 88, tussen GPS 4 en 5: Vlak voor GPS5 buigt bij de hut het gemarkeerde pad naar links. Volg dit tot je uitkomt op de steenslagweg. Hier ga rechtsaf en even verder weer linksaf bij de wegwijzer van het Pelgrimspad.Volg verder gewoon de routebeschrijving.

Wandeling 19

Er naar toe: de dienstregeling van de bus is inmiddels weer aangepast. Actuele vertrektijden vind je op www.vasttrafik.se.